Gastropol.dkGastropol.dkGastropol.dk
  • Forside
  • Blog
  • Om bloggen

Historier fra land til by

Danske fødevarer med identitet
Carolina Kromann Wåhlin
2
BæredygtighedIværksætteriLokale fødevarer
30. november 2018

Der skal to til tang

"For tre år siden sad jeg og snakkede med min far og en ven om,…
Read More
Carolina Kromann Wåhlin
1
BæredygtighedNaturvin
12. november 2018

Kunstneren, der blev naturvinmager

”Jeg startede med økologisk vin, fordi jeg ikke vidste så meget om vindyrkning. Men så…
Read More
Carolina Kromann Wåhlin
1
Lokale fødevarerPortræt
31. oktober 2018

Odsherreds kulinariske naturvejleder

”Øj-øj-øj-øj! Nu skal vi lige se her! Det er noget af det sjove! En anissvamp!”…
Read More
Carolina Kromann Wåhlin
0
Lokale fødevarerMadspildNye afgrøderØkologiProteiner
22. oktober 2018

Hvordan mødte agurkesalaten kyllingen?

"Tidligere spændte man jo ikke en hest for vognen og kørte til Korsør for at…
Read More
Carolina Kromann Wåhlin
0
KøerMælkØkologi
8. oktober 2018

Barndommens smag af hømælk

"Min far, der ikke har drukket mælk i 30 år, er begyndt at drikke min…
Read More
Carolina Kromann Wåhlin
6
FiskPortræt
1. oktober 2018

Sildedronningen Susanne

”Jeg er glad for, at jeg voksede op med en enlig far, selvom det var…
Read More
Carolina Kromann Wåhlin
4
IsIværksætteriØkologi
30. september 2018

Tager du lige Niels ud af fryseren?

"Kan du levere 800 liter hjemmelavet is om ugen?" var der en kunde, der spurgte…
Read More
Carolina Kromann Wåhlin
3
Gotlandske fårØkologiProducent
29. september 2018

Delikatessen med de spændstige lokker

"Jeg beklager, at jeg ikke kan hilse ordentligt, men jeg har fået hold i ryggen,…
Read More
Carolina Kromann Wåhlin
2
BæredygtighedFiskIværksætteri
28. september 2018

De visionære og kystnære fiskere

”Jeg så gerne, at man kiggede på fiskeriet i Danmark på samme måde som landbruget,…
Read More
Previous 1 2
salient
Copyright © 2018 - NCLF.
Lavet af W360

Kategorier

  • Bæredygtighed
  • Charcuteri
  • Fisk
  • Gotlandske får
  • Is
  • Iværksætteri
  • Køer
  • Kulinariske tilflyttere
  • Lokale fødevarer
  • Madspild
  • Mælk
  • Naturvin
  • Nye afgrøder
  • Økologi
  • Portræt
  • Producent
  • Proteiner

Seneste indlæg

  • Tid og tempeh er den nye mode
  • Soldatens mission på Lammefjordens landjord
  • Davids kamp for de gode grøntsager
  • Dragsholms urtenære køkkenchef
  • Saluminati: Sydeuropa møder Sydsjælland
  • Forside
  • Blog
  • Om bloggen