Gastropol.dkGastropol.dkGastropol.dk
  • Forside
  • Blog
  • Om bloggen

Historier fra land til by

Danske fødevarer med identitet
Carolina Kromann Wåhlin
1
IværksætteriKulinariske tilflyttereProteiner
17. december 2019

Tid og tempeh er den nye mode

”Skal vi ta’ skoene af?” spørger jeg. ”I kan få en uldsok”, svarer Sabine og…
Read More
Carolina Kromann Wåhlin
0
Lokale fødevarerNye afgrøderProducent
30. oktober 2019

Soldatens mission på Lammefjordens landjord

Simon Hansen-Nord tager imod os på gårdspladsen. Næsen er solskoldet efter mange timers arbejde udenfor,…
Read More
Carolina Kromann Wåhlin
1
BæredygtighedIværksætteriLokale fødevarer
25. august 2019

Davids kamp for de gode grøntsager

”Jeg dyrker de ting, jeg synes er fede. Lige nu er det glaskål, squash, salat,…
Read More
Carolina Kromann Wåhlin
0
Lokale fødevarerPortræt
27. juni 2019

Dragsholms urtenære køkkenchef

”Er det rigtigt, at du cykler på arbejde fra Fårevejle Kirkeby til Dragsholm Slot?” spørger…
Read More
Carolina Kromann Wåhlin
1
CharcuteriIværksætteriProducent
8. maj 2019

Saluminati: Sydeuropa møder Sydsjælland

Danskfremstillede, langtidsmodnede pølser efter sydlandsk forbillede. I Bistrup, en lille flække udenfor Næstved, siger du?…
Read More
Carolina Kromann Wåhlin
0
Lokale fødevarerPortræt
7. april 2019

Wiuff & vårhungeren

Vi møder Søren Wiuff i hans rækker af havesyre. Faktisk står skribenten uopmærksomt og jokker…
Read More
Carolina Kromann Wåhlin
0
BæredygtighedKøer
27. marts 2019

“Jeg hører Titanic, hvis jeg skal aflive en af mine køer!”

Vi er ventet. Der er pænt dækket op med det klassiske Blå Fasan-stel fra Royal…
Read More
Carolina Kromann Wåhlin
0
Producent
18. februar 2019

”Mit første ord var traktor!”

Det er de færreste 28-årige, som med en medfødt naturlighed kan fortælle, at de har…
Read More
Carolina Kromann Wåhlin
1
Portræt
15. januar 2019

Fødevare-filantropen i de sennepsgule Converse

”Det var mørkt, det øsede ned, det var dagen før nytårsaften i 2017. To veninder…
Read More
Carolina Kromann Wåhlin
2
Iværksætteri
14. december 2018

Råmælks-revolutionen på Møn

"I Danmark smager al mælk stort set ens. Hvis de danske mælkebønder forstod, hvor meget…
Read More
1 2 Next
salient
Copyright © 2018 - NCLF.
Lavet af W360

Kategorier

  • Bæredygtighed
  • Charcuteri
  • Fisk
  • Gotlandske får
  • Is
  • Iværksætteri
  • Køer
  • Kulinariske tilflyttere
  • Lokale fødevarer
  • Madspild
  • Mælk
  • Naturvin
  • Nye afgrøder
  • Økologi
  • Portræt
  • Producent
  • Proteiner

Seneste indlæg

  • Tid og tempeh er den nye mode
  • Soldatens mission på Lammefjordens landjord
  • Davids kamp for de gode grøntsager
  • Dragsholms urtenære køkkenchef
  • Saluminati: Sydeuropa møder Sydsjælland
  • Forside
  • Blog
  • Om bloggen